Referat 23.11.2022

Tilstede: Ingvild, Vegard, Ella, Miriam, Tutta, William, Bjørn, Ola, Erik, Johanne

Referent: Ella

ToDos

Post og referat

Orienteringssaker

Økonomi

Lite nytt.

Prosjekt

Sendt mail til hytter til GSS - vi har mulighet til å booke enten Mokk gård eller Hoshården, dette må vi bli enige om i dag. Har sendt ut mail til teknisk HMS-ere om at vi vil ha deres opplæringsrutiner skriftlig i ett dokument med signatur til hver enkelt frivillig - slik kan de dra nytte av forskringen gjennom Samfundet hvis det oppstår skader på jobb. Skal snart få sendt ut mail til BSF om oppdaterte vaskerutiner for doene på nordre sideloft.

Baksida

Hatt arbeidskveld (og spiste middag), sendt ut litt mailer (blant annet stillingsutlysning), satt opp en arbeidskveld til. "Redefinerer" Baksida igjen, jobber med å formidle dette. Klargjør for neste semester og nyopptatt!

Drift

KU + immball, KSG oblater, SKP og KSG på DS, FSUG hybel. DS: vedlikeholdsmail.

Teknisk

Sceneteknisk investeringsplan inkludert nybygg nesten ferdig, møte med Max(scenetekniskrepresentant i nybygg) i morgen, mail: 1. Sceneteknisk avgift v/SiT, 2. immball med admin, 3. Nora H ang investeringer. Div spm. her og der i tillegg. !!! Mediene

Kunstnerisk

Orger julebord, mailet en del og hadde en kinky case med SIT, Ingvild hjalp til <33 Nye gjengsjefer !! På Låfte, i alle småkorene og i dag trekkes storkorene sine :o Kom på adventskonsert til helgen med TKS<33

FS/FS-AU/GSK

Leder

Prosjekter

Trivselsundersøkelse

Utsettes til etter jul.

GSS

Går for Hosnegården (Åre) som hytte.

Hadde vært fint å ha konflikthåndteringskurs med nye gjengsjefer på GSS.

Saker

Sakstittel: Tilbakemeldingsøvelse

Saksnummer: H22-37

Ingvild kjører en tilbakemeldingsøvelse, slik at vi får øvd litt på tilbakemdlingskultur.

Sakstittel: Evaluering av semesteret

Saksnummer: H22-38

Vedtak: Tar den på nyåret. Ingvild skal sende ut en form.

Eventuelt

Dato for julebord.

Forslag: fin middag, ikke sen natt. De som har andre ting kan velge hva de prioriterer. Ingvild og Miriam kan planlegge litt.

Neste møte

Her, secret santa, vi lager grøt, julebrus, pepperkaker, ikke noe møte. Prater og er glade i hverandre. Man kan komme en time, trenger ikke sette av hele kvelden.

Gjennomgang av nye ToDos

Kritikk av møtet

Sosialt

Lenker: Start